Komentar

Sem že čipirana, pardon, cepljena!

Prejšnji torek pozno zvečer so me poklicali iz Zdravstvenega zavoda Zdravje in me povabili na cepljenje. Nisem oklevala. Že naslednjega dne sem dobesedno poletela tja. Cepivo? Johnson&Johnson, pove starejša zdravnica in me razveseli z informacijo, da je pri tem proizvajalcu en odmerek dovolj. Zadovoljno slečem pulover, zaviham prepoteno srajco ter nastavim svojo mehko ročico. Pik - in zadeva je opravljena: Dobila sem čip in password, vse v kompletu.

12.05.2021 04:00
Piše: Ana Jud
Ključne besede:   covid-19   cepljenje   Oliver Sacks   Bill Gates   David Icke   reptili   svetovna elita   teorija zarote

O cepljenju proti virusu korone kroži veliko teorij in ena je bolj zarotniška od druge. Najljubša mi je trditev, kako cepivo vsebuje razpršene nanodelce, ki se v telesu sestavijo v čip, ta pa človeka nadzoruje in iz njega napravi sužnja svetovnih elit.

Rada imam lekarne. Bela sterilnost mi neskončno diši. Radovedna sem kot slavni, zdaj žal že pokojni nevrolog Oliver Sacks, ki je vse, kar je predpisal pacientom, prej poskusil tudi sam - da je na lastni koži spoznal učinek. Znanje je vešče in hkrati poljudno zapisoval, zato so njegove knjige dragoceno branje, ne samo učno, ampak nekatere tudi leposlovno. Priporočam. Še posebej hordi nasprotnikov cepljenja. Morda pa koga doleti razsvetljenje, da je farmacija - ki kuje vrtoglave dobičke -, v osnovi tukaj zato, da nas zdravi, ne pa zato, da bi nas ubijala (v kolikor je ne zlorabljamo).

 

O cepljenju proti virusu korone kroži veliko teorij in ena je bolj zarotniška od druge. Najljubša mi je trditev, kako cepivo vsebuje razpršene nanodelce, ki se v telesu sestavijo v čip, ta pa človeka nadzoruje in iz njega napravi sužnja svetovnih elit. Imen elit zarotniki ne vedo povedati, a kot največji hudobec se ves čas omenja Bill Gates, soustanovitelj Microsofta, ki se je natolcevanj že toliko naposlušal, da sedaj tudi sam zbija šale na svoj račun.

 

Pisatelj David Icke bi hitro dodal, da so elite v resnici v človeške podobe zamaskirani reptili iz vesolja, ki se prehranjujejo s krvjo nedolžnih otrok. Res je, da otroci tudi v Evropski uniji množično izginjajo in njihove usode ostajajo neznanka. Za Ickove vernike je to že kredibilen dokaz teorije o reptilih iz vesolja, med katere naj bi sodila tudi angleška kraljeva družina ter vrsta političnih obrazov, recimo Hillary Clinton. Kdo ve, kakšno diagnozo bi Sacks postavil Icku. In morda mu jo tudi je, a kljub brskanju nisem našla ničesar o tem.

 

Tako kot obstajajo množice, ki verjamejo v reptile iz vesolja, obstajajo tudi množice, ki se oklepajo trditev, da cepiva povzročajo avtizem. V zadnjem letu, odkar se mediji ukvarjajo s korono, je avtizem izginil, kakor da bi bil ozdravljen, kot takšnemu pa več ni vredno namenjati pozornosti. Tudi ošpicam več ne namenjamo pozornosti, saj smo jih pred leti izkoreninili in postanejo aktualne le, če se ponovno pojavijo. Žal se pojavljajo vse pogosteje, saj precepljenost v Sloveniji in na celem Zahodu pada, ker teorije o domnevni škodi, ki naj bi jo povzročala cepiva, postajajo čedalje večje. Ljudje si preprosto ne dajo dopovedati, da je avtizem obstajal že pred desetletji, a takrat starši nenavadnemu obnašanju otrok niso dajali toliko pozornosti, ker so bili okupirani z življenjsko nevarnimi boleznimi, kot so ravno ošpice.

 

Čeprav smo ga podcenjevali in se celo šalili, se je izkazalo, da je tudi virus korone življenjsko nevaren. Ker sem cepljena proti vsemu, mi je samoumevno tudi cepljenje proti koroni. A noč po cepljenju je bila vse prej kot prijetna. Stisnila me je vročina. Čeprav sem pod debelo odejo drgetala kot puding iz želeja. Vse me je bolelo in simptomi so bili podobni gripici. Ne veliki in nevarni gripi, ampak majhni nesramni gripici. Ta zoprnica, ki sem jo uspešno blažila z Lekofusinom, je trajala slabih pet dni, nato pa je izzvenela. Sedaj je tam, kjer so mi v roko zapičili iglo, samo še malo otrdelo in občasno zasrbi.

 

Nekdo na Facebooku mi je čisto resno pisal, naj prislonim kaj kovinskega, češ da se bo prijelo name, ker naj bi bila roka po cepljenju magnetizirana. Malo me je sram priznati, ampak včasih sem mičkeno vraževerna. Recimo, verjamem v kitajsko navado, da nikoli ne smeš odpreti dežnika v stanovanju, ker te potem čaka nesreča. Verjamem v Božička, Dedka Mraza, vile, škrate, zmaje, angele in demone, čarovnice in delovanje ouija plošče. Iz radovednosti sem torej na roko prislonila nekaj kovinskih predmetov od jedilnega pribora do pralnega stroja, a se me nobena reč ni hotela oprijeti. Hm, da ni z mojim čipom kaj narobe? A o tem drugič. Zdaj se moram posloviti. Sorry, Bill kliče ...

KOMENTIRAJTE
PRIKAŽI KOMENTARJE
34
Prvih 100 dni vlade: "Ugrabljeni" premier, amaterski komunikatorji in naftna apokalipsa
12
28.06.2022 20:00
Ljudje bi lahko razumeli, da se zgodijo problemi z derivati, s sprejemanjem nepremišljenih predlogov zakonov in podobno, če jim ... Več.
Piše: Gregor Kos
Gospod premier, obljubili ste nam, da bomo živeli v svobodi in da nikogar ne boste maltretirali. Žal prvi tedni ne kažejo tega!
14
26.06.2022 21:35
Odstopil sem po imenovanju novega ministra za finance in to zaradi tega, ker imam svoj ponos in ne dovolim, da kdor koli ... Več.
Piše: Ivan Simič
Zdaj je jasno: Izvolili smo ljudi, ki ne sodijo v hram demokracije, ampak v kakšno zakotno špelunko ali zidanico
27
25.06.2022 21:48
Proslava ne more biti kronotop za razkazovanje nekega hudo poškodovanega ega, za zasebno poplesavanje in nasmihanje v slogu ... Več.
Piše: Denis Poniž
Deset neprijetnih vprašanj, ki bi si jih morala zastaviti slovenska desnica
34
23.06.2022 21:50
Če je celotna desna politična opcija odvisna le od ene osebe in v tridesetih letih ni bila sposobna proizvesti novega voditelja, ... Več.
Piše: Andrej Capobianco
Mi smo pa delali specializacije in študije za koga, gospodje politiki? Čemu smo trošili dragoceni čas? Zato da bomo izpolnjevali vaše politične želje?
24
21.06.2022 06:35
O političnih pritiskih na NIJZ sem vam že veliko pisal. Danes bom pisal o pritiskih na Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje ... Več.
Piše: Milan Krek
Putinova vojna z Ukrajino bo evropski problem, Amerika se bo bolj posvečala Kitajski
6
18.06.2022 22:55
George Friedman je v svoji knjigi Naslednjih 100 let iz leta 2008 predvideval, da bodo Združene države Amerike v poznejšem delu ... Več.
Piše: Scott J. Younger
Nekaj površnih primerjav med odnosom Slovencev in Italijanov do politike
13
16.06.2022 22:15
Tujec, ki več let živi v tujini, se težko izogne primerjavi med navadami svojih rojakov in ljudi iz njegove nove domovine. Na ... Več.
Piše: Valerio Fabbri
Ko nam bodo ideološko poenotili medijski prostor in politično vdrli v NIJZ, ne bo več uravnoteženih medijev niti NIJZ. Prišli bomo do medijske krajine Severne Koreje, kjer obstaja samo ena Resnica!
25
14.06.2022 19:00
Ko sem zjutraj po prvi seji nove, 15. slovenske vlade, prišel na delo, so me zaskrbljene sodelavke opozorile, da je bilo po ... Več.
Piše: Milan Krek
Srž problema aktualne volilne katastrofe t.i. sredincev in prodemokratov
12
12.06.2022 22:30
V srži problema konfuzije orientacije sredine je vnašanje konfuzije v slovenski politični prostor s floskulami o t.i. sredini in ... Več.
Piše: Žiga Stupica
Zakaj ima politična sredina v Sloveniji takšne težave, če pa govori o povezovanju?
25
11.06.2022 23:59
Voditeljstvo tako ali drugače vodi predvsem v avtoritarnost, ki ne prenese povezovanja različnosti, in ni pot k več demokracije. ... Več.
Piše: Miha Burger
Seznami za odstrel: Nova oblast potrebuje NIJZ, saj so tam notri vsi naši občutljivi osebni podatki!
12
10.06.2022 22:35
Nova oblast, ki smo jo demokratično izvolili prav zaradi prepričanja, da bo res demokratična, nas že na začetku zastrašuje z ... Več.
Piše: Milan Krek
Slovenska rusofilija je nevarno igranje z ognjem in popolna slepota za razumevanje časov, ki bodo prišli po koncu vojne in porazu Rusije
28
09.06.2022 19:00
Slovenska rusofilija ni smešna ali nekaj, kar bi odpravili z zamahom roke, češ, nekaj ne posebej brihtnih osebkov hoče s svojimi ... Več.
Piše: Denis Poniž
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan že tri dni pritiska name, naj odstopim kot direktor NIJZ!
35
05.06.2022 22:45
Minister za zdravje mi je v zadnjih dneh, ko se pogosteje slišiva, zaupal, da je njegov cilj depolitizacija zdravstva. Pa ... Več.
Piše: Milan Krek
Pahorjeva Nekropola: Ko pripovedovalec kot filmska kamera beleži podobe taborišča smrti
5
31.05.2022 21:32
Boris Pahor je prekrižaril kar nekaj zloglasnih krajev, vsepovsod je imel neposreden stik s smrtjo bodisi kot nosač trupel ... Več.
Piše: Mitja Čander
Popravek: "Ne, nisem žalosten, ker je vsega konec. Srečen sem, ker je jutri začetek novega dne, nove kreacije, novih izzivov."
0
31.05.2022 13:05
11. maja 2022 je bil na portalu+ objavljen komentar z naslovom Ne, nisem žalosten, ker je vsega konec. Srečen sem, ker je jutri ... Več.
Piše: Uredništvo
Boris Pahor in vrata, ki vodijo v 20. stoletje (1913-2022)
9
30.05.2022 22:05
Pahor je resnično preživel stoletje in še več. Za njim so se zaklenila železna vrata 20. stoletja. Tista hladna, škripajoča ... Več.
Piše: Dejan Steinbuch
Politična satira: Magnetogram vladne seje Slovenske Osvobodilne Fronte "Tadobri" (SOFT)
14
25.05.2022 19:28
Po HARD vladi Janeza Janše bomo imeli mehko, človeku prijazno koalicijo Slovenske Osvobodilne Fronte Tadobri (SOFT). Nova vlada ... Več.
Piše: Andrej Capobianco
Maščevalni pohod analitika Maksutija, dolgotrajni covid in potem še opičje koze
19
22.05.2022 21:05
Po Alemu Maksutiju je prišel čas za maščevalni pohod. Ko bo bodoča, Maksutiju ljuba vlada odšla, bomo lekcijo ponovili? In tako ... Več.
Piše: Milan Krek
Marle pa ni več
17
22.05.2022 00:00
Na tem mestu bi moral biti objavljen intervju z legendarnim novinarjem Marcelom Štefančičem, a me ignorira. V redu. Saj razumem. ... Več.
Piše: Ana Jud
Intervju z Lavrovom: "Moja vloga ni napovedati vojne Rusiji, opravljati moram le svoje delo"
10
20.05.2022 20:47
Intervju z ruskim zunanjim ministrom Sergejem Lavrovom, ki je bil predvajan v oddaji Zona bianca (Bela cona) na italijanskem ... Več.
Piše: Valerio Fabbri
1 2 3 4 5  ... 

Najbolj brano

01/
Deset neprijetnih vprašanj, ki bi si jih morala zastaviti slovenska desnica
Andrej Capobianco
Ogledov: 3.830
02/
Gospod premier, obljubili ste nam, da bomo živeli v svobodi in da nikogar ne boste maltretirali. Žal prvi tedni ne kažejo tega!
Ivan Simič
Ogledov: 2.552
03/
Zdaj je jasno: Izvolili smo ljudi, ki ne sodijo v hram demokracije, ampak v kakšno zakotno špelunko ali zidanico
Denis Poniž
Ogledov: 2.615
04/
Prvih 100 dni vlade: "Ugrabljeni" premier, amaterski komunikatorji in naftna apokalipsa
Gregor Kos
Ogledov: 1.587
05/
Premier Golob očita Milanu Kučanu streljanje kozlov, sam pa klati neumnosti o Zahodnem Balkanu
Uredništvo
Ogledov: 1.258
06/
30-letnica Ustavnega sodišča: Na Beethovnovi delajo (pre)počasi in (pre)slabo, politično zapakirano, pristransko in aktivistično
Peter Jambrek
Ogledov: 1.470
07/
Ruska ekonomija v vojni: Kaj imajo skupnega Putinovi oligarhi in mehiški narkokarteli?
Maksimiljan Fras
Ogledov: 1.406
08/
Mi smo pa delali specializacije in študije za koga, gospodje politiki? Čemu smo trošili dragoceni čas? Zato da bomo izpolnjevali vaše politične želje?
Milan Krek
Ogledov: 2.084
09/
Družba blaginje: Ali je finančna pomoč države za otroke ustrezno razporejena?
Bine Kordež
Ogledov: 532
10/
Če vam IPF ali SAZAS izstavita za 200 evrov previsok mesečni račun, bo na koncu Mojca Mlakar iz SAP zahtevala 15.000 evrov zgolj za stroške postopka, če boste hoteli oporekati
Boris Meglič
Ogledov: 21.017